UW PARTNER IN EFFICIËNT MAATWERK!

ELEKTRO

Koper wordt veel gebruikt in de elektroindustrie. De energietransitie en geleiding van koper is bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld kabels of leidingwerk op een duurzame manier langer mee te laten gaan. Koper is een van de beste geleiders van alle metalen.

TOEPASSINGEN ELEKTROBRANCHE

Koper heeft vele toepassingen in de elektrobranche. Het wordt niet voor niets het duurzame bouwmetaal van de toekomst genoemd. Zo wordt koper bijvoorbeeld gebruikt in elektronica als geleiders, transformatoren, relais, connectoren, maar ook in grotere onderdelen als spoelen voor elektromotoren. Kortom, een veelzijdig metaal waarbij we graag uitzoeken hoe wij voor uw product het beste eindresultaat kunnen realiseren.

VERSPANING

Bij Koperdirect zijn wij u graag van dienst met zowel draaien als frezen, voornamelijk CNC gestuurd. Deze technieken beheersen we in ruime mate. Wij produceren voor u in oplagen van enkele stuks tot middelgrote series en denken graag met u mee om u optimaal van dienst te zijn.

LASERSNIJDEN

Met onze geavanceerde lasermachines snijden we met gemak zowel dun als dik materiaal. De fibertechniek garandeert nette snijranden en waar gewenst kunnen we deze op maat voor u nabewerken door middel van diverse technieken.

WATERSNIJDEN

Koperdirect beschikt tevens over een watersnijmachine. Hiermee kunnen wij ieder product optimaal met hoge kracht voor u uitsnijden!

KANTEN

Wij beschikken over een breed machinepark met zowel hydraulische als elektronische kantbanken van topkwaliteit. Producten en/of orders kunnen wij offline programmeren wat een complete en betrouwbare procesbeheersing garandeert waardoor snel en nauwkeurig kan worden geproduceerd.

STRAKKE AFWERKING

Wij beschikken over de nieuwste freesmachines en kantbanken. Zo kunnen wij u snel en flexibel van dienst zijn voor verschillende soorten materiaal in diverse afmetingen. De kwaliteit van de moderne machines en onze vakmensen herkent u terug in de strakke en nette afwerking van het eindproduct.

24/7 PRODUCTIE

Om u snel van dienst te kunnen zijn, draaien we waar mogelijk een 24/7 productie. Wij werken deels onbemand en volledig geautomatiseerd, volgens de laatste stand der techniek met oog voor mens en milieu.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij streven bij KoperDirect, naast een geautomatiseerde orderverwerking en productie, naar persoonlijke service. Wij staan u graag persoonlijk te woord en zijn u van dienst met advies, optimalisatie of uw specifieke vragen of verzoeken. Onze medewerkers staan vanuit het centraal gelegen Montfoort voor u klaar. 

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag, of wilt u meer weten over wat KoperDirect voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Contactformulier