Wij zijn KoperDirect.

Over ons

Welkom bij KoperDirect! Wij zijn dé expert op het gebied van koper. Wij bewerken en produceren producten van koper voor vele verschillende toepassingen. Wij produceren in eigen beheer en vinden het belangrijk om onze klanten te voorzien van persoonlijke service. Kunnen wij u helpen? Wij gaan graag aan de slag! 

Dé duurzame oplossing

Koper is hét duurzame bouwmateriaal van de toekomst. Koper is namelijk oneindig te herbruiken gaat veel langer mee dan andere staalsoorten. In tegenstelling tot andere staalsoorten roest koper niet door. Koper is dankzij deze eigenschappen geschikt voor verschillende weersomstandigheden. Zo dragen we met het gebruik van dit materiaal bij aan een betere wereld. 

Mooi en uniek

Koper is een uniek materiaal. Het staat bekend om haar roestbruine kleur en is zeer geliefd bij architecten en kunstenaars vanwege de duurzame eigenschappen en de hoge esthetische waarde. Dit maakt koper tot een mooi en uniek materiaal dat uitstekend tot zijn recht komt in publieke ruimtes, voor gebruik als kunstwerk en voor praktische doeleinden in de industrie of de weg- en waterbouw.

Oneindig veel bewerkingsmogelijkheden

Met koper kunnen wij alle kanten op, en daarom kunt u ook alle kanten op met ons. Of het nu gaat om bekabeling voor laadpalen, onderdelen voor zonnepanelen of metalen sierpanelen: de bewerkingsmogelijkheden van koper zijn eindeloos! KoperDirect werkt met vakmensen die allemaal verstand hebben van dit materiaal. Wij kunnen dus alle kanten op, u hoeft ons alleen de richting te wijzen. 

Contact

 

Bij KoperDirect streven we naar een persoonlijke en snelle service. Daarom vinden we het ook belangrijk om uw vraag met aandacht te beantwoorden. Stel uw vraag via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 
 

Contactformulier